God morgon ...

God morgon :)
Fredag idag och lediga är vi, Studeidag.
Nu har jag börjat drömma igen.. det kommer i perioder.
Inatt drömde jag att jag var på gröna lund med Josefin och hennes familj.. Men josefin ville åka hem och allt var jätte konstigt. Sen så träffade vi på Julia och Liisa typ och liisa ramlade i vattnet och flöt iväg.. Och vi gick på is.

Men nu har jag drömt i typ 5 dagar i rad.. det är lixom inte läskiga drömmar utan bara det attt mina drömmar hänger ihop med verkligheten.. Jag tar lixom reda på saker i min dröm.. Och sen så drömde jag att det var Valborg igen.. men jag tyckte att det var så konstigt i drömmen, för jag tyckte att det kändes som om att det hade vart Valborg förut.. och det har det ju..

Men i alla fall så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag.. Ska nog träffa Joss i alla fall :) Kanske ska köpa en fisk oxåå..
Jag fick nämligen två fiskar "Flowis o Powis" av johanna i påskpresent förra året  .. sen fick jag en till fisk "Skiko" Men på höstlovet så kom Johanna och sov hos mej och när hon kom fram till fiskarna så sa hon "Du Elin jag tror att skiko är lite död" Hehe och jaa det var hon.. så jag och Johanna fixade en liten begravning åt henne i våran trädgård.. Haha
Och för två veckor sen så dog "Powis" Så nu har jag bara "Flowis" kvar.. så Jag tycker lite synd om Henne eftersom hon inte har någon kompis..


Skikos lilla begravning

Din åsikt
Postat av: natalie

söt :) tack så mycket!

Allt bra med dig?

2008-05-16 @ 10:23:44
URL: http://natalies.se
Postat av: Johanna

Minnen XD den dan var kul... haha när vi skulle lägga i skiko i lådan så var han helt stel xD haha det är nått man kan skratta åt nu men det var faktiskt sorgligt :)

2008-05-16 @ 11:18:27
URL: http://dance2008.blogg.se/
Postat av: Natalie

härligt, jo tack här är det fint.

Ska ta och fixa mig nu och sen åka och jobba

2008-05-16 @ 12:02:17
URL: http://natalies.se
Postat av: Natalie

jag jobbar som receptionist på ett hotel :)

Själv?

2008-05-16 @ 12:36:04
Postat av: Natalie

oki dok, nu ska jag fixa mig.

Ha det toppen!

2008-05-16 @ 12:46:46
URL: http://natalies.se
Postat av: Johanna

Haha vilken cool profil bild du har! xD de va en skön bild helt enkelt

2008-05-16 @ 16:55:20
URL: http://dance2008.blogg.se/
Postat av: agnes

Näe fy fan =/ feel for you. Tror inte att det gör så ont att dra ut själva tanden, det är ju bara sprutan i gommen som gör ont =/ Men sen så när det är övder så är det väl helt ok. Jag slipper allt vad tandställning heter, Jag hatar den där tandläkaren, jag ville vara trevlig & han va skitsur men ändå =/

2008-05-16 @ 20:18:45
URL: http://achtunagnes.blogg.se/

Skriv vad du tycker här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Har du E-Post?: Det är bara jag som kommer se den. (publiceras ej)

Skriv upp ditt bloggnamn här om du har nån:

Komentera här:

Trackback
RSS 2.0